Love

Home
Ce e dragostea?
More...
"Istoria" iubirii
Amintiri
Limbajul florilor
Te iubesc...
Sarutul
4Boys
4Girls
'Agatzatul'
Cei 13 NU
Cadouri
'Agatzatul'

Mici indicii despre acest 'agatat'...

1. Vezi pe cine placi
Unul din motivele principale pentru care merita intalnirile este sa vezi pe cine placi. Acesta este un test important care iti arata cat de aproape esti sa iti intalnesti sufletul-pereche. Persoanele care te vor agata pe un site seamana foarte mult cu tipurile de oameni pe care ii atragi si in realitate.
Daca descoperi ca iti plac persoanele care iti amintesc de relatiile trecute sau cu care nu te potrivesti bine va trebui sa analizezi ce anume din tine atrage parteneri nepotriviti.
 
2. Vezi cine te place
Intalnirile sunt un mijloc eficient de a-ti da seama cine te place. Numai pentru ca la inceput iti place cineva nu inseamna neaparat ca persoana respectiva este cel/cea cu care vei pune bazele unei relatii solide. Intalnirile in masa iti dau ocazia de a descoperi in tine modelele de atractie sa vezi exemple in viata reala ale tendintelor tale in relatii.
Iti plac persoanele care nu sunt disponibile te atrag persoanele care cauta o relatie serioasa? Daca este vorba de persoanele care nu sunt disponibile va trebui sa te analizezi in profunzime ca sa descoperi ce anume te atrage la persoanele respective. Cu ocazia acestei explorari vei gasi cheia succesului in atragerea genului de partener pe care ti-l doresti.
 
3. Invata despre tine
Intalnirile multiple sunt o ocazie nemaipomenita de a invata despre tine. Si nu exista putere mai mare decat cunoasterea. Inarmat cu cunoastere poti alege sa iti schimbi comportamentul care te dezavantajeaza.
Invata cum sa te porti atunci cand cunosti pe cineva. Invata cum sa te comporti la o intalnire. Invata cat de mult sau cat de putin sa dezvalui despre tine. Invata daca esti interesat mai mult de propria persoana sau de altii apoi transforma ceea ce nu iti place si ceea ce nu-ti este benefic in comportament.
 
4. Obisnuieste-te
Nu toti se simt bine la intaniri. De fapt majoritatea se simt stanjeniti mai ales cand se simt atrasi de persoana cu care se intalnesc. Experienta intalnirilor te va invata sa nu mai simti stanjeneala ceea ce este destul de important.
Daca te simti in largul tau la o intalnire esti stapan pe ceea ce simti si poti detecta cine este persoana cu care te intalnesti. Cu mult calm vei putea distinge o persoana care vrea o relatie de o alta care vrea o apropiere rapida si o consumare la fel de rapida a evenimentelor.
 
5. Practica limitelor
Te simti in largul tau atunci cand trebuie sa impui anumite limite? Cand trebuie sa spui da sau nu la ceva si sa simti totodata ca relatia si converatia pot continua nevatamate? Intalnirile cu multe persone te vor antrena sa asezi limite ferme dar intr-o maniera delicata.
De ce sunt importante limitele? Limitele arata respect de sine. Limitele iti dau siguranta de a te aventura intr-o relatie si de a sti ca vei avea grija de tine orice s-ar intampla. Intalneste-te si exerseaza impunerea acestor limite fara a rani sau a soca oamenii.
 
6. Dezaproba credintele tale
Schimba-ti parerile pe care le aveai inainte despre sexul opus. Hotaraste-te sa atragi sa te intalnesti cu oameni care sunt diferiti de ceea ce credeai.
De exemplu daca crezi ca majoritatea barbatilor nu pot comunica intalneste-te cu barbati care tanjesc dupa conversatii 'de suflet' sau in cazul in care crezi ca femeile au devenit dure intalneste-te cu femei delicate si iubitoare.
Daca nu te intalnesti cu persoane care sa iti dezaprobe credintele inseamna ca esti atasat de o lume care este exact asa cum crezi tu. Poate este cazul sa te gandesti la niste actiuni radicale care sa iti schimbe aceste pareri.
 
7. Abundenta posibilitatilor
Multe persoane singure ocupate pe plan profesional si familial au un sentiment acut de lipsa sau absenta a posibilitatilor de a intalni o persoana compatibila. Intalnirile sunt foarte bune in aceasta situatie.
Numai intalnindu-te iti dai seama cat de multe persoane singure exista dornice si interesate de o relatie. In timp continuand sa te intalnesti vei avea sentimentul abundentei si vazand aceasta abundenta de persoane singure vei incepe sa ai incredere ca vei intalni persoana potrivita.
 
8. Simte-te dorit
Nu e greu sa te simti dorit chiar si cand nu petreci mult timp cu persoane de sex opus. A te simti nedorit te face o persoana mai putin atragatoare iti scade respectul de sine si probabil ca te face sa te ascunzi. Ceea ce nu e un lucru grozav daca vrei sa iti gasesti sufletul-pereche.
Daca iesi in lume suficient de mult vei atrage multe persoane care vor fi interesate sa se intalneasca cu tine. Este un tonic extraordinar pentru stima de sine.
 
10. Distreaza-te
Intalnirile sunt de fapt niste jocuri pentru adulti. Atunci cand te intalnesti cu cineva mergi in locuri frumoase asculti muzica dansezi mergi la teatru la filme etc. Te implici in activitati pentru care majoritatea suntem prea ocupati.
Daca simti ca lipseste distractia in viata ta iesi in oras si incepe sa te intalnesti si sa te distrezi. Asta te va multumi si te va face foarte atragator/atragatoare pentru persoanele potrivite pentru tine.


Un suflet cald sa ma-nteleaga
Ne-am cautat o viata-ntreaga
Sa fie a mea, sa fie al meu
Acum pornim uniti pe acelasi drum.

home.gif
Click aici pentru a reveni la pagina principala