Love

Home
Ce e dragostea?
More...
"Istoria" iubirii
Amintiri
Limbajul florilor
Te iubesc...
Sarutul
4Boys
4Girls
'Agatzatul'
Cei 13 NU
Cadouri
4Girls

Now girls, some hints just for you! Check this out...

Cand mergi la o petrecere sau in orice alt loc intr-o societate si vrei sa lasi o impresie absolut speciala celor din jurul tau este perfect realizabil, daca vei sti sa apelezi la niste mici 'trucuri':

- Imbracamintea ta trebuie sa fie la moda si pentru asta nu trebuie sa arunci cu banii dar culori la moda poti alege pentru hainele tale astfel incat fara sa fii stridenta sa iesi in evidenta. Nu ai bani pentru toate hainele spre a le lua de la magazine de top incerca insa ca pantofii sa fie ei de top si eventual o esarfa sau o curea sau de ce nu o poseta. Daca toate sunt la moda si se asorteaza nu se va observa ca unele din articolele cu care esti imbracata sunt poate mai ieftine sau mai vechi. Foarte important este parfumul pe care il folosesti - acesta trebuie in mod deosebit sa fie unul de calitate pentru ca asta se simte imediat; in plus mirosul trebuie sa fie discret nederanjant pentru ca in caz contrar te va ocoli toata lumea si nu vei sti de ce; parul trebuie sa-ti fie coafat cat mai modern si elegant dar trebuie sa tii cont ca in primul rand sa ti se potriveasca; este foarte important sa alegi aranjamente care sa ti se potriveasca; nu incerca sa iesi in evidenta prin alunecarea spre extreme - tunsori mai speciale (gen 'punk') lanturi 'rock' sau tatuaje ciudate; toate acestea apartin unor curente pe care nu toata lumea le accepta; - incearca sa adopti o linie de mijloc moderna dar care sa nu te incadreze in nici un curent care este apreciat doar de o parte din cei cu care intri in contact.

- Incearca sa nu scoti in evidenta diferentele de orice fel dintre tine si cei cu care te intalnesti si am sa-ti dau un exemplu: daca vezi un barbat mai gras nu-i spune ceva de genul: 'dar pentru cei asa ca tine se gasesc haine pe masura sau exista magazine speciale?' sau daca la petrecere intalnesti o persoana despre care stii ca traieste in niste conditii mizere nu te duci sa-l intrebi ceva de genul: '... si ai reusit sa scapi de sobolanii care ti se urcau si-n pat?' sau intalnesti pe cineva care candva pentru un accident auto a facut cateva luni de inchisoare nu-i spui: '...si este adevarat ca in puscarie se face.....?' - incearca sa nu ranesti pe nimeni ba din contra fa-te ca nu observi eventuale diferenta defavorabile acelor persoane treci cu eleganta peste ele si-ti vei face numai prieteni.

- Incearca sa ai un vocabular cat mai 'curat' fara a fi pretios evita cuvintele folosite in mediile de mahala; daca unele cuvinte le folosesti mai rar si in gura ta ele suna cam ciudat mai bine nu le folosi; nu mai spun de cuvinte de al caror inteles nu esti foarte sigura: ocoleste-le de parca ar fi ciumate!

- Atunci cand se intampla sa nu fii pregatita intr-un domeniu oarecare incearca sa nu te bagi in vorba gandeste-te la proverbul: 'tacerea e de aur' sau sa nu cazi in extrema cealalta si sa spui in gura mare: 'habar nu am de acest subiect' - si in acest caz este valabil proverbul mai sus amintit.

- Evita sa folosesti cuvinte sau expresii care pot deveni enervante si cu atat mai mult daca ai 'scapat' vreunul fereste-te ca de dracu sa-l repeti. Vrei exemple: iubito mai sora mea mai tata etc. Evita si cuvintele la moda astazi pe care le auzi la televizor si a caror provenienta toata lumea o stie: implementare economie sociala de piata etc. Fii independenta si din punct de vedere lingvistic: folosete-ti propriul vocabular! - nu vorbi de rau pe nimeni (prezent sau nu) pentru ca exista riscul sa discuti cu un prieten al celui barfit si in plus poti crea o impresie proasta.

- Incearca sa nu folosesti negatiile pe parcursul petrecerii; cauta alta exprimare dar pe cat posibil nu folosi negatii! Vei placea tuturor pentru ca n-ai contrazis pe nimeni.

- Incerca sa pari interesata de tot ce ti se povesteste (fara a exagera si fara a te lasa acaparata mai mult de 5 minute de o singura persoana) si vei ramane in amintirea tuturor drept un excelent partener de discutie.

- Era sa uit: chiar la inceput cand se fac prezentarile incearca pe cat posibil sa tii minte prenumele celor ce ti-au fost prezentati si daca totusi uiti (ceea ce este perfect normal) fii atenta la discutia celorlalti si vei afla numele ce te intereseaza; cand te vei adresa unei anumite persoane neaparat sa-i folosesti prenumele - asta ii va face tot atata placere pe cata neplacere ii va face daca va realiza ca i-ai uitat numele.

- Evita sa-i intrebi pe oameni cat castiga cu ce se ocupa (poate unii au o activitate de care se jeneaza) si daca totusi afli o informatie de acest gen sa nu cumva sa te miri: 'cum asa putin?' sau '..aoleu dar cum poti lucra in acele conditii?'

- Daca ai cumva o informatie de senzatie care inca nu-i publica o barfa legata de politic sau de o persoana influenta poti sa o impartasesti si celorlalti si in general vei avea succes.

- Nu deveni obositoare nu incerca sa monopolizezi discutia si nici nu 'aresta' vre-un invitat povestindu-i ceva care tie ti se poate parea interesant; chiar daca el nu da semne gandeste-te ca s-ar putea sa fie doar politicos.


Enter supporting content here

home.gif
Click aici pentru a reveni la pagina principala