Love

Home
Ce e dragostea?
More...
"Istoria" iubirii
Amintiri
Limbajul florilor
Te iubesc...
Sarutul
4Boys
4Girls
'Agatzatul'
Cei 13 NU
Cadouri
More...

Si mai multe de stiut....

Desigur, in dragoste se pot intampla o serie nelimitata de evenimente! Care sunt ele, cum si ce sa faci...

skyheart.jpg

A fi atras de cineva este ceva excitant, dar poti avea o stare de nerabdare sa vezi daca si cealanta persoana simte la fel pentru tine. Daca o intalnire duce la o relatie, acest lucru poate fi foarte benefic pentru tine: vei avea pe cineva (care nu face parte din familie) cu care sa-ti imparti timpul si sa ai incredere etc.

 
FLIRTUL
El a fost deschis ca fiind o conversatie obisnuita cu un aer romantic si se pare ca este o abtitudine care poate fi invatata.
 
IATA CEVA PROPUNERI:
          - Pune intrebari deschise, care necesita un raspuns diferit de 'da' sau 'nu'; aceasta demonstreaza ca esti interesat de persoana cealanta si ofera sansa ca discutia sa capete un aer romantic.
          - Cauta umorul in spusele persoanei cu care filtrezi si razi decate ori aceasta face o gluma buna.
          - Incearca sa arati cat mai bine; ai grija in special de contractul vizual si la pozitia corpului.
          - Nu minti!
 
REFUZUL
Lucrul cheie despre refuz este ca toata lumea il intampina la un moment dat.S-a spus ca daca nu risi niciodata sa fii refuzat(a) nu vei castiga niciodata. In lume exista o enorma varietate de gusturi, ceva ce tu consideri a fi un defect poate fi considerat de alta persoana un lucru excitant.
 
CUM ITI DAI SEAMA DACA TE PLACE
Urmatoarele indicii, mai ales impreuna sunt clare:
          - Daca el sau ea pare a filtra mai mult cu tine decat cu celalante persoane prezente;
          - Daca prietenii lui/ei iti acorda atentie atunci cand el/ea nu este de fata (deasemenea acesta este un indiciu ca a discutat cu prietenii despre tine);
          - Daca el/ea zambeste in timp ce te asculta si pare ca te asculta extrem(a) de interesant(a).
 
***Exista multe legeturi intre aptitudinile de a fi bun ascultator si un bun filteur dar exista si diferente clare. Spre exemplu daca esti la un interviu ptr. un job evident vei asculta foarte atentdar nimeni nu o sa confunde acesta cu filirtul. Este acea scanteie romantica care face diferenta.
 
LIMBAJUL TRUPULUI ESTE SI EL IMPORTANT
Indreptandu-ti corpul spre persoana respectiva aplecandu-te usor in fata (lucru care se intampla de obicei atunci cand o persoana este interesata de spune cealanta) poti da de inteles. Cand 2 persoane care se plac se asculta cu mare atentie limbajul trupului gesturile si respiratia au tendita sa se sincronizeze. Este foarte dificil sa faci aceste lucruri constient fara sa para trase de par.
 
GELOZIA
Gelozia ne impinge la cele mai nesabuite fapte: sa ne destramam o relatie, casnicie, sa ajungem in spatele gratiilor, sa ascultam telefoane, sa angajam detectivi, sa urmarim lumea pe la colturi de strazi. Merita deci o explicatie pe cinste!
 
Gelozia vine odata cu suspiciunea ca a aparut un rival cu care trebuie sa impartiti afectiunea si atentia persoanei iubite. Iar pentru cei care aleg sa aiba o relatie bazata pe incredere si afectiune, gelozia este cel mai mare obstacol care le sta in cale.
Ne-am obisnuit sa ne gandim la gelozie ca la un sentiment singular, dar defapt ea reprezinta o inghesuiala de sentimente care izbugnesc concomitet sau succesiv. Ea se poate manifesta prin furie, paranoia, depresie, insigurare, teama, invidie, tristete, tradare, anxietate, neliniste. Prin urmare gelozia este un amestec de trairi negative, iar daca reusim sa intelegem de unde pleaca ele avem toate sansele sa le oprim.
 
Gelozia se naste dintr-un naiv sentiment de teama. Teama de necunoscut, teama de schimbare, teama de-a pierde controlul relatie, teama de suferinta si teama de a fi abandonat. Este o reflectie a propiei nesigurante de a nu fi destul de bun pentru persoana iubita si de a nu te potrivii in scenariul dragostei alaturi de persoana iubita.


Cel mai dureros mod de a-ti fi dor de cineva este sa stai chiar langa ea stiind ca nu o poti avea.

home.gif
Click aici pentru a reveni la pagina principala