Love

Home
Ce e dragostea?
More...
"Istoria" iubirii
Amintiri
Limbajul florilor
Te iubesc...
Sarutul
4Boys
4Girls
'Agatzatul'
Cei 13 NU
Cadouri

Ce e dragostea?

Ce este dragostea? Ceva bun sau ceva rau?
Multa lume isi pune aceste intrebari! Acest fapt se datoreaza fricii de a nu gresi, de a nu i se intampla ceva rau. Cei care nu au intalnit-o stau si se intreaba: "Oare ce rost are?" Aici, veti afla putea afla un raspuns...simplu... Adevaratul raspuns il veti afla traind acel sentiment profund.
heart8.jpg

Dragostea este un cuvant foarte greu de definit probabil din cauza ca existenta sa are dimensiuni spirituale ce transcend timpul si spatiul, deci si intelegerea noastra.
 
Dragostea se poate defini mai usor prin ceea ce nu este; dragostea nu este teama suferinta, durere, gelozie, ura, atasament, agresivitate, egocentrism, indiferenta, posesivitate si lista poate continua!
 
Dragostea este cea mai mare nevoie a noastra.
 
Iubirea poate fi asemenea marii poate fi calma atunci cand dragostea pluteste in aer sau poate fi involburata atunci cand se starneste vijelia geloziei si a neincrederii. Iubirea poate fi dulce si eterna precum mireasma unui trandafir sau poate fi dura, seaca si eterna precum incrancenarea unei stanci. Iubirea poate fi un vis sau o realitate, o lacrima sau un suras, un act de curaj sau o lasitate, dar, mai presus de toate, iubirea poate fi cel mai minunat adevar sau cea mai cruda minciuna.
 
Dragostea e mai presus de orice, mai presus decat insasi viata, iar fericirea e ceva ce nu poti atinge niciodata, dar in cautarea careia merita sa mergi toata viata.
 
Spune 'Te iubesc' celui pe care-l iubesti in fiecare zi fara sa regreti vreodata. E cel mai frumos cadou care poate fi facut, fara sa te coste nimic.
 
E ceva incredibil sa te complaci in vazduhul iubirii, sa te inalti pana la apogeul acesteia si sa gusti pe deplin savoarea senzualului sentiment.
 
Iubirea - otrava dulce, adevarul si minciuna sufletului, un fan-club cu doar doi fani - e faclia pe care o porti in suflet si-n inima si care lumineaza cu razele-i senine toate culmile si adancurile. Daca iubesti, nu te sfii sa te destainui, caci iubirea nu o poti ascunde.
 
A iubi inseamna a nu sti orgoliul si ura! A iubi inseamna a intelege, intrucat iubirea nu cere numai sentimente frumoase, ci si puterea de a intelege! A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine! Iubirea! Iubirea este singura justificare a vietii, ultimul ei scop, singura, dar suprema ei frumusete...Iubirea adevarata nu moare niciodata in sufletul omului, ba il insoteste si dincolo de moarte!
 
Dragostea? Dragostea este o dulce iluzie ce se naste din lumina razelor de luna...caldura pamantului si lacrimile norilor...Dragostea este o iluzie optica ce duce la orbire o multitudine de calitati si chiar defecte imbalsamate intr-un trup cu umbre si oglindiri irezistibile...Dragostea nu inseamna doi oameni care se tin de mana, ci doi oameni care se tin de mana si privesc in fata lor! Dragostea poate fi totul! Cineva spunea ca dragostea este oarba, ca atunci cand esti indragostit nu mai conteaza nimic din ceea ce se intampla in jurul tau, din ceea ce ti se intampla chiar tie! Conteaza doar ca persoana la care tii atat de mult si pe care o iubesti cu adevarat sa fie fericita si sa se simta iubita! Se zice sa iti urmezi inima in astfel de momente! In momentul in care adaugi si putina gandire, acestea doua, inima si mintea, formeaza sufletul, iar tu atunci iubesti cu sufletul, iar aceasta este adevarata iubire - iubirea suprema...Acesta este scopul unora in viata: sa gaseasca acel ceva care sa le aduca fericirea mult visata si dorita in acelasi timp! Dar, dupa cum se stie, pentru a ajunge la adevarata cunoastere parcurgi o perioada in care suferi! Pentru ca lucrurile frumoase, acele lucruri la care vrei sa ajungi cu indarjire, cer sacrificii! Poate ca din acest motiv este atat de frumoasa dragostea, chiar daca uneori doare: fie ca unii nu apreciaza ceea ce faci iar atunci chiar tu suferi, fie ca tu nu faci destul ca sa fie totul perfect iar atunci sufera amandoi sau de fapt numai unul acela caruia intr-adevar ii pasa!
La sfarsit, oricare ar fi acela, conteaza doar ceea ce a fost cu adevarat frumos in rest totul este efemer! Se spune ca dragostea adevarata incepe acolo unde nu astepti nimic.
 
As vrea sa ne trezim in zori si sa alergam pe plaja argintie a vietii noastre. Sa privim cuprinsi de farmec rasaritul soarelui din mare ca pe o invitatie pentru un nou inceput! Sa te incolacesti tremurand langa mine si sa-mi cauti gura...Ca si cum prezenta mea ti-ar fi trezit fiinta ta intreaga, pana la cea din urma fibra. Sa te cunosc din nou insetata de mine, infometata de trupul, de caldura, de respiratia mea inspaimantata de singuratate. Sa-ti revii anevoie din extazul acelei imbratisari. Sa te port pe brate goala in mare si sa ma trudesc sa te inviorez sarutandu-te. Briza sa-ti fluture parul plin de nisip si nu stiu ce tarie a sarii aidoma cu gustul marii sa-ti invaluie trupul somnoros. Sa ingenunchez in apa si sa-ti sprijin capul pe umarul meu. Sa asteptam asa sa se reintoarca, sa se trezeasca din nou dorinta unei patimase iubiri...Hai sa visam si sa traim acest vis de iubire eliberati din cochilia de melc a acestei lumi mediocre!
 
Iubim cu adevarat sau doar ne atasam ne identificam sau devenim dependenti de persoana pa care o iubim?


Avem nevoie de prieteni pentru ca avem nevoie de incredere si mangaiere si de aceea niciodata nu trebuie sa refuzam iubirea si prietenia celui care ne-o ofera cu adevarat.

home.gif
Click aici pentru a reveni la pagina principala